Woodface importeur van Heiz CNC Technik

Door: Woodface  20-01-2009

Hof van Twente – Sinds enkele maanden is Woodface, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prototypes, modellen en kleine series van producten en apparaten waarbij hout wordt toegepast, de Nederlandse importeur van het Duitse Heiz CNC technik.
Heiz CNC Technik, dat een indrukwekkende referentielijst heeft van onder andere industriële ontwerpbureaus, modelbouwers en ingenieursbureaus, is sinds begin 2005 fabrikant van de High-Z CNC portaalfreesmachines waarmee bij Woodface dagelijks wordt gewerkt. In de eerste 20 maanden zijn wereldwijd al ruim 500 machines geleverd en op dit moment is het aantal geleverde machines de 1500 al ruim gepasseerd.
Een portaalfreesmachine is onmisbaar bij het maken van complexe 3D werkstukken maar ook bij de vervaardiging van prototypes en kleine series kan een portaalfreesmachine bijzonder nuttig zijn.
Met de High-Z CNC freesmachines is CNC-frezen en graveren in hout, kunststof, koper, messing, aluminium en vele andere materialen mogelijk zonder programmeerkennis.
Er is een breed assortiment van accessoires beschikbaar zoals een foliesnijder, een 3D scanner, een roterende vierde as en een verende Z-as.

Meer informatie is te vinden op www.woodface.nl.