Digitaal klanttevredenheidsonderzoek;

Door: Awake Advies Haaksbergen  26-07-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Iso, Klanttevredenheid

Digitaal klanttevredenheidsonderzoek
Bovenstaande heeft ertoe geleid om een praktisch, betaalbaar en overzichtelijk digitaal klanttevredenheidsonderzoek te ontwikkelen met als doel: meer respons en minder 'rompslomp' voor het personeel.
Het digitale klanttevredenheidsonderzoek bestaat uit een pagina met een digitale vragenlijst waar onder andere vragen met meerkeuze, multiple choice en open vragen kunnen worden weergegeven. De pagina kan indien gewenst in dezelfde opbouw, kleuren van de eigen website worden gemaakt. De gegevens kunnen via Internet worden ingevuld en worden nadat de digitale vragenlijst is ingevuld direct opgeslagen in een database. De database houdt alle ingevulde vragenlijsten bij en berekent de totale uitkomsten van de ingevulde vragen. De resultaten van de ingevulde digitale vragenlijsten kunnen worden weergegeven in mooie overzichtelijke tabellen, schema's en grafieken, daarnaast bestaat er tevens de mogelijkheid om alle gegevens te exporteren naar een excelsheet.

Het digitale klanttevredenheidsonderzoek bespaart u en uw medewerkers een hoop kostbare tijd en is uitermate geschikt voor het midden- en kleinbedrijf, (medische) praktijken etc.

Trefwoorden: digitaal klanttevredenheidsonderzoek, Hkz, Iso, Iso 9001, Klanttevredenheid, Kwaliteitsmanagement, Kwaliteitssysteem, Zakelijke Dienstverlening, Zkn,

Andere producten en diensten van Awake Advies Haaksbergen

26-07-2011

Uitvoeren van kwaliteitsaudits (ISO 9001:2008, HKZ, ZKN);

Mijn werkwijze is praktisch/effectief! U wordt door mij niet 'belast' met omvangrijke rapporten of tijdrovende analyses. Samen met u wordt er vooraf een duidelijk gestructureerd plan van aanpak gemaakt.


Opstellen/implementeren van een online digitaal kwaliteitshandboek van Awake Advies Haaksbergen thumbnail
26-07-2011

Opstellen/implementeren van een online digitaal kwaliteitshandboek

Mijn werkwijze is praktisch/effectief! U wordt door mij niet 'belast' met omvangrijke rapporten of tijdrovende analyses. Samen met u wordt er vooraf een duidelijk gestructureerd plan van aanpak gemaakt.