Braak Cultuurtechniek & Haardhout VOF Ter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groothuizenweg 68 A , 7481 WD Haaksbergen, Overijssel

E-mail

Over Braak Cultuurtechniek & Haardhout VOF Ter

ter Braak Groenvoorziening, Haardhout & Cultuurtechniek is een bedrijf dat diensten levert voor het aanleggen en onderhouden van natuursportvelden het onderhouden van kunstgrasvelden,het egaliseren en inzaaien van het grotere groen en plantsoenen. Hebt u problemen met uw sportveld of uw gazon wij komen ook om de bodem te bekijken en een passend advies te geven.Daarnaast verkopen wij Haardhout. Vanaf 2 M3 bezorgen wij tegen een vergoeding in de regio. Afhalen kan ten alle tijden. Een belletje vooraf is wel wenselijk.
Wij verzorgen tevens vel werk van bomen alle machines in eigen beheer. Trekker+lier, Uitrijwagen, Versnipperaar en containerbakken.
Ook voor Snoeiwerkzaamheden kunt u bij ons terecht

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Ter-Braak-Haardhout-516495551820039/

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Braak Cultuurtechniek & Haardhout VOF Ter in Groothuizenweg 68 A, Haaksbergen Overijssel 7481 WD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haaksbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaksbergen Overijssel, 7481 WD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227761]