Durk Bakker Onderwijsadvies & Beeldcoaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kortenroelefsweg 1 , 7482 PP Haaksbergen, Overijssel

E-mail

Over Durk Bakker Onderwijsadvies & Beeldcoaching

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN 1000 WOORDEN... maar welke woorden dan?

Onderwijscoach, adviseur en trainer voor diverse branches

Opnames van klassensituaties, beelden van een speech of de videoregistratie van werken met moeilijke groepen: het oog van de camera legt alle sterktes en zwaktes bloot. Iedereen ziet - en vooral voelt - dat iets niet goed gaat, maar wat dan precies én hoe kan het beter? Om hier goed de vinger op te kunnen leggen, schakelt u een beeldcoach in.

Het realiseren van snelle kwaliteitsverbetering

Het verbeteren van een proces begint altijd met een goede analyse. In de praktijk verschilt het idee van de werkelijkheid echter nogal eens met de realiteit. Video Interactie Begeleiding (VIB) is dan een uitkomst. Als landelijk onderwijscoach adviseer en coach ik aan de hand van videobeelden, zodat u ook echt verbetering kunt zien.

Door mijn achtergrond als manager en mijn specialisatie als beeldcoach verkrijg ik een snelle analyse en bied ik dito oplossingen. Na twee sessies heeft u al een aantoonbaar resultaat. Mijn diensten zijn er zowel voor verbetering in de zorg, het onderwijs als het bedrijfsleven.

Videocoaching

Groepsdynamiek, coaching van individuele leerkrachten, coaching van teams, managementconsultatie en nog veel meer. Door micro-analytisch naar video-opnamen te kijken, worden groepen en individuen bewust van hun effectief handelen.

Als videocoach lees ik het beeld (lichaamstaal, leiden, volgen, contact maken) en vertaal ik het naar praktische tips.

Het is vervolgens aan een ervaren coach om het ‘goede’ te benadrukken. Met deze handvatten wordt u zelfverzekerder en brengt u uw boodschap makkelijker en beter over: goed voorBEELD doet namelijk goed volgen.

Jarenlange ervaring in de praktijk

Voordat ik me ging toeleggen op het trainen van mensen ben ik jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Hiervoor heb ik 2 opleidingen genoten op het gebied van onderwijs: MO-A Pedagogiek en MO-B Onderwijskunde aan de Universiteit van Groningen.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Durk-Bakker-Onderwijsadvies-Beeldcoaching-682336201901362/
Twitter: https://twitter.com/haaksbergen7482

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haaksbergen Overijssel

Is Durk Bakker Onderwijsadvies & Beeldcoaching in Kortenroelefsweg 1, Haaksbergen Overijssel 7482 PP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Video Interactie Begeleiding diensten in Haaksbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Video Interactie Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaksbergen Overijssel, 7482 PP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827100]