Hartgerink BV Automobielbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Albert Cuyplaan 58 , 7482 JB Haaksbergen, Overijssel

E-mail

Over Hartgerink BV Automobielbedrijf

Autobedrijf Hartgerink is in de loop der jaren uitgegroeid tot dealerbedrijf voor Opel en Chevrolet met vestigingen in Hengevelde, Haaksbergen, Eibergen en Lochem, en is een universeel schadeherstelbedrijf.

In onze vestiging in Hengevelde verkopen wij Opel personen- en bedrijfswagens, maar ook hebben wij een afdeling occassions. De showroom van de Opel dealer is gevuld met een diversiteit aan scherp geprijsde Opels, vol luxe extra’s én in veel gevallen met extra voorraad voordeel. Indien u graag direct wilt wegrijden in een gloednieuwe Opel uit het actuele aanbod, dan bent u dus verzekerd van een zeer goede deal!

Periodiek onderhoud is essentieel om onbezorgd te kunnen blijven genieten van uw Opel. Wij als Opel Erkend Reparateur zijn daarvoor de aangewezen partij. U krijgt er waar voor uw geld én ons specialisme er gratis bij.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hartgerink BV Automobielbedrijf in Albert Cuyplaan 58, Haaksbergen Overijssel 7482 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Haaksbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaksbergen Overijssel, 7482 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827369]