Primeur in Haaksbergen: Bewust gekozen brood

Primeur in Haaksbergen: Bewust gekozen brood van Kantinediensten.nl

Door: Kantinediensten.nl  25-10-2007

Het Beste Brood
HET BESTE BROOD is de naam van het brood dat de internationale erkenning heeft.
Het brood heeft 4 belangrijke kenmerken:
1. Lekker en Gezond
HET BESTE BROOD heeft het Ik Kies Bewust-logo. Dit logo helpt u een bewuste keuze te maken voor producten met een gezondere samenstelling. Ze dragen bij aan een lagere consumptie van suiker, zout en verzadigd vet. HET BESTE BROOD bevat ook meer noodzakelijke voedingsstoffen.
2. Tegen overgewicht
HET BESTE BROOD heeft een lage Glycemische Index. Dit houdt in dat met het eten van het brood de koolhydraten geleidelijker worden omgezet in energie en dat hierdoor een meer constantere bloedsuikerspiegel (aanvoer van energie) ontstaat waardoor er minder snel een “honger”gevoel ontstaat. HET BESTE BROOD kan dan ook een belangrijke rol spelen in het zogenaamde gewicht-management van mensen die willen afvallen.
3. Verminderd risico op type 2 diabetes (suikerziekte)
Onderzoek heeft uitgewezen dat door het eten van brood met een lage glycemische index zoals HET BESTE BROOD, het risico op het krijgen van de chronische ziekte type 2 diabetes (suikerziekte) afneemt.
4. Langdurige energie
HET BESTE BROOD houdt voor een langere periode de bloed- en glucosespiegel op peil, waardoor men er langer ‘tegenaan’ kan.

Verkrijgbaarheid
Het Beste Brood is te verkrijgen bij Bakkerij Lammers aan de Blankenburg en via www.broodaanhuis.nl voor mensen die het brood vers aan de deur gebracht willen hebben.

Voor meer informatie : www.broodaanhuis.nl