Lingbeek Steven Implantoloog NVOI

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Twijnerstraat 24 , 7481 KL Haaksbergen, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lingbeek Steven Implantoloog NVOI


Centrum Tandheelkundige Implantologie:
Uw persoonlijke specialist in Haaksbergen en Winterswijk

Een natuurlijk, mooi gebit is een kostbaar bezit. Als jarenlang erkend specialist in tandheelkundige implantologie realiseren we ons dat als geen ander. Misschien heeft u last van een loszittend kunstgebit of mist u een of meerdere tanden of kiezen. Een implantaat kan dan uitkomst bieden.
Kleine behandeling, groot resultaat

Een implantaat is simpel gezegd een kunstwortel. Implantaten zijn niet van uw natuurlijke wortels te onderscheiden. Ook al ziet u het implantaat niet zitten; u merkt het wel! Uw gebit oogt weer mooi en mocht u een kunstgebit hebben, dan houdt het implantaat het kunstgebit goed op zijn plek.
Twee locaties

Het Centrum Tandheelkundige Implantologie is gevestigd in Haaksbergen en Winterswijk. Op deze website vindt u aanvullende informatie over onze behandelingen en praktijk. Kijkt u eens rustig rond. Mocht u vragen hebben, neemt u dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haaksbergen Overijssel

Is Lingbeek Steven Implantoloog NVOI in Twijnerstraat 24, Haaksbergen Overijssel 7481 KL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Tandarts diensten in Haaksbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Tandarts per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaksbergen Overijssel, 7481 KL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226673]