Osteopathie Balk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wiedenbroeksingel 4 , 7481 BT Haaksbergen, Overijssel

E-mail

Over Osteopathie Balk

Van harte welkom op het DTG profiel van Albert Balk, geregistreerd osteopaat in het "Gezondheidscentrum Haaksbergen", gelegen in het voormalig verpleegtehuis "het Wiedenbroek".

Rugklachten, uitstralende pijn in arm of been, migraine, slechte darmwerking, onbegrepen buikklachten, huilbaby's,... veel volwassenen en kinderen leven met dergelijke klachten. In sommige gevallen zijn er middelen waarmee de pijn kan worden bestreden, maar vaak kunnen die de oorzaak niet wegnemen, waardoor de klacht steeds terugkomt. Osteopathie kan in dergelijke situaties wellicht hulp bieden.

Osteopathie gaat uit van de gedachte dat het menselijk lichaam een eenheid is. Ons lichaam bestaat uit verschillende systemen die elkaar in evenwicht houden en in een voortdurende wisselwerking met elkaar functioneren. Ze zijn met elkaar verbonden door onder andere bindweefsel, bloedvaten, lymfevaten en zenuwen. Als ons lichaam gezond is heeft zij een natuurlijk vermogen om storingen te verhelpen. Is het evenwicht verstoord, door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte, operatie, stress of slechte levens/voedingsgewoonten, dan heeft het lichaam vaak hulp nodig om het evenwicht te herstellen. Een osteopaat kan het lichaam daarbij helpen.

Een verstoorde functie in het ene systeem kan zijn weerslag hebben op het andere. Zo hoeft de oorzaak van een chronische rugpijn niet per definitie in een geblokkeerde ruggenwervel te zitten. Ook organen zijn door hun verbindingen met de wervelkolom in staat om de functie van de rug (negatief) te beïnvloeden. Kortom: pijnklachten kunnen zich op een andere plaats uiten dan daar waar de oorzaak is gelegen, daarom wordt het lichaam in zijn totaliteit onderzocht en behandeld.
Het doel van de osteopathische behandeling is het behoud, het optimaliseren en/of het herstel van de gezondheid.

Gedurende mijn periode als praktiserend osteopaat hebben verschillende facetten van de gezondheidsproblematiek mijn bijzondere interesse gewekt, deze zijn oa:

1.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/albert_balk

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Osteopathie Balk in Wiedenbroeksingel 4, Haaksbergen Overijssel 7481 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haaksbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaksbergen Overijssel, 7481 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744760]