Waanders BV Deurenspeciaalzaak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industriestraat 51 , 7482 EW Haaksbergen, Overijssel

E-mail

Over Waanders BV Deurenspeciaalzaak

Met een showroom van ca. 350 vierkante meter heeft Deurenspeciaalzaak Waanders BV een van de grootste showrooms van Nederland.

Wij zijn leverancier van binnen- en buitendeuren en hang- en sluitwerk. WIj leveren aan aannemers, bouwbedrijven en particulieren in Twente en omstreken.

Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van deuren en deurbeslag.

Als u specifieke wensen heeft, kunnen wij in onze werkplaats aan bijna alle wensen voldoen. Dus met uw eigen deurontwerp kunt u ook bij ons terecht.

Deurenspeciaalzaak Waanders levert een groot assortiment binnen- en buitendeuren alsmede divers hang- en sluitwerk aan de aannemer en de particulier! Wij leveren ook divers hang- en sluitwerk volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Wij hebben een eigen werkplaats voor het vervaardigen van speciale deuren en het aanpassen van standaard deuren. Ook kunnen wij een groot aantal deuren uit voorraad leveren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Doors & Windows

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Waanders BV Deurenspeciaalzaak in Industriestraat 51, Haaksbergen Overijssel 7482 EW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haaksbergen Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haaksbergen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haaksbergen Overijssel, 7482 EW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769277]