De Heidebloem Recreatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Deventerweg 8 A , 7448 RL Haarle gem Hellendoorn, Overijssel

E-mail

Over De Heidebloem Recreatie

Even buiten het dorpje Haarle bij Hellendoorn ligt, aan de Westrand van Nationaalpark de "Sallandse Heuvelrug" bij de Holterberg, de Heidebloem Recreatie.
Twee afzonderlijke groepsaccommodaties "De Delle" en "De Veltmaat" (nieuw) beide geschikt voor groepen tot 40 personen en een kleine comfort camping met 30 toeristische plaatsen.
U kunt op onze kleine camping of vanuit de goepsaccommodatie volop genieten van de natuur in een landelijke omgeving en een gemoedelijke sfeer!
Er zijn volop mogelijkheden om Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, met zijn glooiende landschappen en vele vergezichten te verkennen door middel van de uitgebreide wandel- en fietsroutes (knooppuntenroutenetwerk) die voor u zijn uitgezet.
Op ons eigen terrein ligt een midgetgolf- en jeu de boulesbaan.
In onze gezellige receptie kunt u terecht voor informatie over recreatieve activiteiten in de omgeving, zoals Avonturenpark Hellendoorn, vele musea, fiets en wandelroutes en boerderij ijs.
We hebben gratis draadloos internet doormiddel van wifi zowel op de camping als in de groepsaccommodaties.
Kom bij ons genieten, wij verwelkomen u graag!

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Heidebloem Recreatie in Oude Deventerweg 8 A, Haarle gem Hellendoorn Overijssel 7448 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Haarle gem Hellendoorn Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarle gem Hellendoorn Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarle gem Hellendoorn Overijssel, 7448 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708487]