Els Maane Mediation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schippersweg 10 , 7448 RT Haarle gem Hellendoorn, Overijssel

E-mail

Over Els Maane Mediation

Naast MFN register familiemediator ben ik tevens financieel adviseur en mental coach, waardoor ik u op alle gebieden in het (echt)scheidingsproces kan helpen. Ook voor een (echt)scheiding welke eenvoudig lijkt, is het belangrijk dat de afspraken goed op papier komen te staan. Een vrijblijvend gesprek met u en uw partner maakt duidelijk wat ik voor u kan betekenen, want elke (echt)scheiding is uniek.
Onder mijn begeleiding maken we afspraken over de kinderen, zoals de zorgverdeling en de kinderalimentatie. De afspraken over de kinderen worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Belangrijk in veel scheidingen is de eigen woning. Er spelen veel vragen als: kan de woning worden behouden en hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Wat is de woning waard? Wat doen we als er sprake is van onderwaarde? Mede gezien de prijsdalingen van woningen de laatste jaren is het nodig om passende oplossingen te vinden, waar beide partijen achter kunnen staan. En niet te vergeten op een juiste manier de afspraken vast te leggen in het (echt)scheidingsconvenant. Samen lopen we alle aspecten langs welke in uw scheiding aan de orde zijn, van boedelverdeling, alimentatie(berekening) en pensioenverdeling aan toe. De door jullie gemaakte afspraken, worden door mij vastgelegd in het convenant en ouderschapsplan. Na ondertekenen wordt via mij de rechtbankprocedure opgestart. Over het algemeen wordt er gewerkt met een vast tarief, waardoor u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak op 06-20030963.

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Els Maane Mediation in Schippersweg 10, Haarle gem Hellendoorn Overijssel 7448 RT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haarle gem Hellendoorn Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haarle gem Hellendoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haarle gem Hellendoorn Overijssel, 7448 RT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817799]