Combibouw Almelo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mekkelenbergweg 35 , 7615 PN Harbrinkhoek, Overijssel
Tubbergen, Twente

E-mail

Over Combibouw Almelo

Ons bedrijf is gevestigd te Harbrinkhoek en sinds 1982 actief in de burger- en utiliteitsbouw. Over een periode van ruim vijfentwintg jaar omvat ons werkterrein inmiddels een ruime verscheidenheid aan bouwkundige activiteiten. Onze werkzaamheden betreffen onder meer bouwkundig onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie van panden, kleinschalige nieuwbouw en woninguitbreiding

Combibouw onderscheidt zich van andere bouwbedrijven doordat U vanaf het begin tot aan de oplevering altijd ��n aanspreekpunt hebt, en de werkgever van Combibouw is ook op het werkterrein aanwezig.

De medewerkers van het bedrijf kunnen op elk terrein uit de voeten. Iedere medewerker kan daarom aan elk bouwproject meewerken met dezelfde effectiviteit en hetzelfde vakmanschap.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Harbrinkhoek Overijssel

Is Combibouw Almelo in Mekkelenbergweg 35, Harbrinkhoek Overijssel 7615 PN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Harbrinkhoek Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harbrinkhoek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harbrinkhoek Overijssel, 7615 PN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818096]