Cupido Advocatuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veldsinklaan 29 , 7773 AJ Hardenberg, Overijssel

E-mail

Over Cupido Advocatuur

Cupido Advocatuur

Wat zoekt u in een advocaat? Waarschijnlijk kennis en ervaring. Maar ook dat hij of zij goed bereikbaar is en snel reageert. Iemand die u duidelijk vertelt wat uw kansen zijn, maar ook risico's aangeeft. Bij Marjolein Cupido bent u aan het goede adres. Zij is gespecialiseerd in familierecht en mediation en is aangesloten bij de vFAS (vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators en MfN (Mediators federatie Nederland).

Personen- en familierecht is een rechtsgebied dat dichtbij de mens staat. Een scheiding of een ander geschil waarbij bijvoorbeeld kinderen betrokken zijn is emotioneel erg zwaar. Daarom kijkt mr. Cupido niet alleen naar het juridische vlak, maar ook naar de emotionele kant van uw zaak.
Omdat ex-partners vaak ook in de toekomst nog met elkaar te maken hebben wordt eerst geprobeerd in overleg het gewenste resultaat te behalen. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn kan mediation een goede oplossing bieden.
Als mediation geen optie is of overleg niet lukt dan kan in een procedure aan de rechter worden gevraagd een beslissing te nemen.
Samen met u wordt bekeken welke mogelijkheid voor u het beste is.

Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek is gratis. In het kennismakingsgesprek worden onder anderen de kosten van de rechtsbijstand besproken.
Bekeken wordt of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en of deze kan worden verleend. Indien dat niet zo is wordt in beginsel gedeclareerd op basis van uurtarief ad € 175,-- + 6% kantoorkosten en btw. Afspraken over de tarieven behoren eventueel tot de mogelijkheden na inventarisatie van de zaak.

Er is iedere week op donderdagavond van 19.00 - 20.00 uur een gratis inloopspreekuur.

U kunt telefonisch contact opnemen op 0523-760441 of via email op [email protected]

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cupido Advocatuur in Veldsinklaan 29, Hardenberg Overijssel 7773 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hardenberg Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hardenberg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hardenberg Overijssel, 7773 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826341]