Dansschool Erik

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwingel 2 , 7772 SK Hardenberg, Overijssel

E-mail

Over Dansschool Erik

Dansen is een gezellige en leuke bezigheid. Dat merk je meteen als je bij dansschool Erik bent. Het enthousiaste en professionele team doet er alles aan om je een fijne avond te bezorgen. Op twee dansvloeren met een gezamenlijke oppervlakte van 300 m2 dans je in een ontspannen sfeer. Dankzij de professionele licht- en geluidsinstallaties waan je je in een totaal andere omgeving. Uiteraard dans je bij ons volgens de laatste trends.
Het is al lang niet meer alleen stijldansen wat de klok slaat. Inmiddels kun je bij ons ook terecht voor o.a hip-hop/streetdance, breakdance, latin solo, salsa, moderne dans, maar ook voor de Les Mills programma’s BodyBalance, BodyAttack, SH’Bam en GRIT Cardio!!

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/DansschoolErik/

Categorieën: Dance Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dansschool Erik in Zwingel 2, Hardenberg Overijssel 7772 SK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Hardenberg Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hardenberg Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hardenberg Overijssel, 7772 SK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[4695009]