Vakbeurs Internationaal Ondernemen 2008 begroet bekende gezichten

Vakbeurs Internationaal Ondernemen 2008 begroet bekende gezichten van Evenementenhal Hardenberg

Door: Evenementenhal Hardenberg  16-06-2008
Trefwoorden: Advies, Mkb, Internationaal

Drie dagen lang staat Evenementenhal Hardenberg in het teken van internationaliserende ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Alle facetten rondom internationaal ondernemen zijn bijeengebracht op één locatie.

‘Al een aantal jaren overwoog Evenementenhal Hardenberg om een vakbeurs op te zetten op gebied van internationaal ondernemen’, aldus Marit Rothman, beursorganisator van Vakbeurs Internationaal Ondernemen 2008. ‘Gezien de enorme ontwikkelingen rondom internationaal ondernemen, hebben we besloten een aparte vakbeurs op te zetten om aan die vraag te voldoen. En het slaat goed aan bij de ondernemers in de markt. Het blijkt inderdaad dat er veel behoefte is aan een dergelijk platform. De vakbeurs is dan ook voor iedere ondernemer toegankelijk. Of het nu gaat om China, Europa of Latijns-Amerika; de vakbeurs biedt een breed scala aan ondersteunende dienstverleners die ondernemers kunnen bijstaan bij hun plannen.’

Dat de vakbeurs zich niet alleen op startende internationaliserende ondernemers richt, blijkt wel uit de opzet van de vakbeurs. Evenementenhal Hardenberg werkt, evenals Evenementenhal Gorinchem, al een aantal jaar met de full-service-formule. Naast het feit dat de exposanten het aan niets ontbreekt, kunnen alle exposanten gebruik maken van de uitnodigingsservice. Dit houdt in dat alle huidige relaties van de exposant uitgenodigd worden middels een VIP-relatiekaart waarmee zij de vakbeurs kunnen bezoeken. ‘Er zijn natuurlijk ook een behoorlijk aantal reeds geïnternationaliseerde bedrijven die nieuwe kansen willen benutten en verder blijven kijken, een belangrijke doelgroep die dan ook aanwezig zal zijn als bezoeker’, aldus Marit Rothman.

Aanmeldingen
‘De inschrijvingen voor Vakbeurs Internationaal Ondernemen 2008 lopen voorspoedig. Tot op heden zijn we verheugd met deelname van bekende bedrijven in deze branche. Te denken valt hierbij aan de EVD, Rabobank en Kamer van Koophandel Oost Nederland. Ook bedrijven als La’Met International, Solutio Group en Eurocon Management Consultants zijn vertegenwoordigd op de vakbeurs.

Seminars
De bezoekers en exposanten kunnen tevens één of meerdere seminars bezoeken. Diverse organisaties willen de bezoekers nader kennis laten maken met de diensten die de organisatie levert middels een seminar. Op deze manier kunnen zowel de bezoekers als exposanten vakinformatie uitwisselen en contacten leggen.

Openingstijden
Dinsdag 18 november - 13.00 – 22.00 uur
Woensdag 19 november - 13.00 – 22.00 uur
Donderdag 20 november - 13.00 – 22.00 uur

_________________________________________________________________________________
Bent u geïnteresseerd in deelname aan Vakbeurs Internationaal Ondernemen 2008, of wilt u deze vakbeurs bezoeken? Meldt u dan aan via www.evenementenhalhardenberg.nl.

Trefwoorden: Advies, Buitenland, Consulting, Evd, Export, Handel, Import, Internationaal, Internationaal Ondernemen, Internationale Handel, Kamer Van Koophandel, Kvk, Lezingen, Mkb, Ondernemen, Outsourcing, Seminar, Seminars, Symposia, Symposium, Vakbeurs