Horstra Makelaardij & Taxatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kollergang 7 , 7773 NG Hardenberg, Overijssel

E-mail

Over Horstra Makelaardij & Taxatie

Alles in huis voor een gegarandeerd goede verkoop, aankoop of taxatie.

VERKOOPBEMIDDELING:
Het kopen en verkopen van een huis doe je niet iedere dag. Het is een ingrijpend en ingewikkeld proces. Bij zo’n belangrijke beslissing heeft u recht op deskundig en objectief advies.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling en een toelichting op onze dienstverlening.

AANKOOPBEMIDDELING:

Begeleiding bij de aankoop van uw woning ? Neem een aankoopmakelaar!

Oriënteren:
Als NVM-kantoor beschikken wij over een centraal uitwisselingssysteem van woningaanbod en dus over de meeste marktinformatie. Als makelaar voor de koper hebben wij inzicht in het aanbod van soortgelijke huizen, de historie van veel te koop staande woningen en een actueel overzicht van de vraag.
Dat scheelt voor u als koper heel wat speurwerk!

Bezichtigen:
Gebreken, hoe klein ook, kunnen groten financiële gevolgen hebben. Als makelaar voor de koper weten wij waar we op moeten letten en waar wij naar moeten vragen. Dat kan u in verdere onderhandelingen veel voordeel opleveren.
Jarenlange ervaring maakt scherp en kritisch!

Onderhandelen:
Onderhandelen is een vak. Omdat wij zeer goed op de hoogte zijn van de verkoopstrategieën in de woningmarkt, hebben wij een sterke onderhandelingspositie. Als aankoopmakelaar kunnen wij u dus adviseren over de juiste biedingstrategie en een goed openingsbod.
Voor u dus de zekerheid dat u niet te veel betaalt!

Afhandelen:
Het hanteren van ontbindende voorwaarden en de bewaking hiervan, financiering, aktes, inspecties, wij zorgen ervoor dat alle zaken omtrent het kopen van een huis zwart-op-wit komen te staan. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze diensten bij de verhuizing en/of de verhuizing van uw nutsvoorzieningen.
Goed geregeld dus!

Zeker weten!
Kortom er zijn veel aspecten waar u als koper mee te maken krijgt op het moment dat u een huis heeft gezien wat u bevalt of wellicht helemaal voor valt.

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HorstraMakelaardijTaxaties/

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Horstra Makelaardij & Taxatie in Kollergang 7, Hardenberg Overijssel 7773 NG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taxatie diensten in Hardenberg Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hardenberg Taxatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hardenberg Overijssel, 7773 NG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816148]