Betoncentrale Hasselt BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hanzeweg 21 , 8061 RC Hasselt, Overijssel
Kop van Overijssel, Zwartewaterland

E-mail

Over Betoncentrale Hasselt BV

De hoofdvestiging van Schagen Infra BV is in Hasselt, terwijl er nevenvestigingen zijn in Hoogeveen en Swifterbant. In Hasselt is naast het hoofdkantoor van Schagen ook de asfaltcentrale (MIO BV), de betoncentrale (BCH BV) en de materieeldienst gevestigd.

Een wegenbouwactiviteit die Schagen Infra BV onderscheid van andere wegenbouwbedrijven is de productie en verwerking van beton in wegen, paden en andere speciale toepassingen.

De beton wordt voor eigen wegenbouwkundig werk zoveel mogelijk bij de eigen betoncentrale in Hasselt afgenomen. Hier wordt hoogwaardige en kwalitatief goede beton geproduceerd met de bijbehorende certificaten. Net zoals bij de asfaltinstallatie geldt ook hier dat de ideale ligging aan grootscheeps vaarwater, het goed geoutilleerde bedrijfsterrein en de beschikking over een eigen, modern ingericht laboratorium ertoe bijdragen dat er steeds een optimaal product kan worden geleverd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hasselt Overijssel

Is Betoncentrale Hasselt BV in Hanzeweg 21, Hasselt Overijssel 8061 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hasselt Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hasselt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hasselt Overijssel, 8061 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819798]