Lammy Catering

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groene Steeg 11 , 8061 RV Hasselt, Overste

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lammy Catering

Lammy Catering, de veelzijdige catering van Genemuiden, Hasselt en omstreken

Lammy Catering is een cateraar, gevestigd in het Nationaal Landschap IJsseldelta, dat al jarenlang feesten en buffetten verzorgt in de regio Genemuiden en Hasselt. Met een persoonlijke touch krijgt u de service die u nodig heeft tijdens uw speciale gelegenheid. Dit kan variëren van een koud buffet als onderdeel van een intiem feest, tot aan de complete aankleding en het verzorgen van eten en drinken voor aangelegenheden tot wel achthonderd personen. U legt uw wensen aan ons voor en Lammy Catering maakt van al uw feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. Voor elk wat wils en voor ieder budget!

Neem rustig een kijkje op onze website http://www.lammycatering.nl/ voor meer informatie.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Caterers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lammy Catering in Groene Steeg 11, Hasselt Overste 8061 RV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hasselt Overste beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hasselt Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818576]