Schagen Infra BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hanzeweg 21 E , 8061 RC Hasselt, Overijssel
Kop van Overijssel, Zwartewaterland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schagen Infra BV

Schagen infra BV maakt onderdeel uit van de Schagen Groep. Een groep bedrijven, welke opereert vanuit Hasselt (Ov.) met wegenbouw, projectontwikkeling, handel en productie én vanuit 't Harde met het Bouwbedrijf Salverda BV (bouw en betonreparaties)

De hoofdvestiging van Schagen infra BV is in Hasselt, terwijl er nevenvestigingen zijn in Hoogeveen en Swifterbant. In Hasselt is naast het hoofdkantoor van Schagen ook de asfaltcentrale (MIO BV), de betoncentrale (BCH BV) en de materieeldienst gevestigd.

Schagen infra BV is als wegenbouwbedrijf al bijna 60 jaar actief in Noordoost Nederland. Het werkgebied strekt zich uit over de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schagen Infra BV in Hanzeweg 21 E, Hasselt Overijssel 8061 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hasselt Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hasselt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hasselt Overijssel, 8061 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752768]