Bosgoed Café & Zalen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 17 , 8111 AA Heeten, Overijssel
Raalte, Salland

E-mail

Over Bosgoed Café & Zalen

Café en zalen Bosgoed is centraal gelegen in het dorp Heeten. Het bedrijf, dat al sinds 1892 bestaat, is niet meer uit het straatbeeld van Heeten weg te denken.

Sinds januari 2006 leiden wij de zaak en met veel enthousiasme streven wij er naar al uw persoonlijke wensen te verwezenlijken.

Het café is voor de meeste Heetenaren een vaste ontmoetingsplek. Met name in het weekend weten velen de weg naar Bosgoed te vinden waardoor het er altijd gezellig druk is.

Door het organiseren van thema-avonden, darttoernooien en live-optredens proberen wij een ieder het naar de zin te maken. Ons bedrijf biedt daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor al uw feesten en partijen.

Te denken valt aan:
- bruiloften
- themafeesten
- bedrijfsfeesten
- catering

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo
Gesloten
Vr - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/CafeBosgoed

Categorieën: Bars

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heeten Overijssel

Is Bosgoed Café & Zalen in Dorpsstraat 17, Heeten Overijssel 8111 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bars diensten in Heeten Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeten Bars per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heeten Overijssel, 8111 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815730]