Hutten Traditional Beef

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: IJzerweg 1 , 8111 CW Heeten, Overijssel
Raalte, Salland

E-mail

Over Hutten Traditional Beef

Hutten en Zonen is gespecialiseerd in de slacht, verwerking en export van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. Ons familiebedrijf staat al ruim tachtig jaar garant voor vakmanschap op het gebied van verse rundvleesproducten.

Onze rundvleesproducten komen voort uit onze eigen slachterij. Wij hechten veel waarde aan een nette vleesverwerking. De verschillende onderdelen worden verwerkt tot aan de vierde snit. Daarnaast zorgt Hutten en Zonen voor de correcte export van het rundvlees. De kwaliteit van onze producten wordt onderstreept door het HACCP-certificaat.

Hutten en Zonen heeft alles in huis om u te voorzien in uw wensen op het gebied van rundvleesproducten. Ook voor specifieke eisen kunt u bij ons terecht. Het leveren van maatwerk is voor ons geen uitzondering op de regel.

Slachterij
Hutten en Zonen heeft een eigen slachterij. Dit betekent simpelweg dat ons rundvlees zeer vers is. Wij beschikken over een moderne slachtlijn en hebben een eigen inkoop van runderen. In onze slachterij worden alleen Nederlandse runderen geslacht. Ons vlees kan ook halal worden geslacht.

Hutten en Zonen hecht veel waarde aan schoon en netjes werken. Wij werken met een goede kwaliteitstandaard. De garantie voor de kwaliteit van ons rundvlees wordt benadrukt door het HACCP-certificaat.

Vleesverwerking
Na de inkoop van de runderen en de slacht in onze eigen slachterij, wordt het rundvlees verwerkt. Ook voor vleesverwerking gelden belangrijke hygiëne-eisen. Wij hanteren ook voor vleesverwerking de HACCP-norm. Zo is de temperatuur van het vlees belangrijk om bedorvenheid tegen te gaan. Hutten en Zonen houdt die nauwlettend in de gaten. Hiermee is de kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

De verschillende onderdelen worden verwerkt tot aan de vierde snit. Vervolgens worden de onderdelen verpakt zoals u dat wilt en kunnen onze producten door heel Europa worden geëxporteerd.

Export
Het rundvlees van Hutten en Zonen kan door heel Europa worden geleverd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Heeten Overijssel

Is Hutten Traditional Beef in IJzerweg 1, Heeten Overijssel 8111 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Rundvlees diensten in Heeten Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heeten Rundvlees per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heeten Overijssel, 8111 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826612]