Kapsalon Magnifique

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Munnikenhof 12 , 8141 GL Heino, Overijssel
Raalte, Salland

E-mail

Over Kapsalon Magnifique

Wij begrijpen dat mensen die tevreden zijn over hun uiterlijk een beter gevoel over zichzelf hebben. Een bezoek aan een salon van Magnifique is een bijzondere ervaring, die bijdraagt aan het goede gevoel van jou als klant, dat is onze missie.

Personalisering
Klanten van Kapsalon Magnifique verdienen speciale aandacht. Bij elke behandeling inventariseren wij dan ook eerst uitgebreid jouw wensen. Deze inventarisatie staat aan de basis van een advies op maat met betrekking tot jouw kapsel, haarkleur en bijpassende styling- en verzorgingsproducten van Matrix en Nioxin. Ben je vaste klant, dan profiteer je van extra voordeel met de haarpuntenpas.

Expertise
Dankzij ons uitgebreide opleidingsprogramma ben je bij Magnifique verzekerd van gepassioneerde haarstylisten. Experts die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartrends en haarmode. De haarproducten van Matrix en Schwarzkopf en de nieuwste knip- en kleurtechnieken onderstrepen het hoge niveau van onze kapsalons.

Prestatie
Doordat onze medewerkers volgens een vaste formule werken, weet je bij Magnifique precies waar je aan toe bent. Naast een persoonlijk advies en vakkundige behandeling, kun je ook rekenen op heldere prijsafspraken. Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over je behandeling, dan horen wij het graag. Wij vinden altijd een passende oplossing. Want bij Magnifique zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/salonmagnifique

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kapsalon Magnifique in Munnikenhof 12, Heino Overijssel 8141 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Heino Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heino Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heino Overijssel, 8141 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818846]