Dé online kinderkledingwinkel

Dé online kinderkledingwinkel van Zazou4kids

Door: Zazou4kids  22-03-2007
Trefwoorden: Kinderkleding, Shirts, Broeken

Zazou4kids is een jong en vooruitstrevende internetwinkel in kinderkleding die 1 maart 2007 van start is gegaan. Zazou4kids wordt gekenmerkt door de stoere merken Moodstreet, Garcia, Bram's Paris, Vinrose, PJB en Mees. Zazou4kids heeft mooie, stoere en kleding van goede kwaliteit, in de maten 92 t/m 140.

De eerste reacties tijdens en na de opening waren overweldigend en zeer positief. De eerste weken verlopen dus vooralsnog zeer goed.

Verder vindt u bij Zazou4kids iedere week een aanbiedingsartikel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief wordt u als eerste op de hoogte gehouden van al het nieuws en aanbiedingen.

In tegenstelling tot andere internetwinkels rekent Zazou4kids GEEN VERZENDKOSTEN. Alleen een kleine bijdrage van € 1,00 voor verpakkings- en administratiekosten. Het aanbod is niet gering dus volop keus voor elk wat wils in iedere prijsklasse. Het doel is dan ook om voor iedereen wat in "huis" te hebben en het voor de klant zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Ook de betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Zo kunt u betalen via een overschrijving, ideal (wordt nog aan gewerkt) en paypall.

Conclusie: Bij Zazou4kids bestelt u eenvoudig uit het royale assortimen, betaald u GEEN verzendkosten en wordt het binnen 24 uur na betaling verzonden.

Trefwoorden: Aanbiedingsartikel, Broeken, Geen Verzendkosten, Internetwinkel, Jurk, Kinderkleding, Longsleeves, Maat 104, Maat 110, Maat 116, Maat 122, Maat 128, Maat 134, Maat 140, Maat 91, Maat 98, Mees, Moodstreet, Overschrijving, Paypall, Pjb, Shirts, Stoer, Tuniek, Vinrose, Zazou4kids,