Workshops Feng Shui bij De Twentsche Kaemer

Door: De Twentsche Kaemer  17-01-2009

Anthoinette vertelt: “De workshops staan voor een prettige kennismaking met de beginselen van Feng Shui en Holisme; denkwijzen die gebaseerd zijn op de het onderkennen en stimuleren van de levensenergie.
Deze levensenergie is aanwezig in alles en iedereen om ons heen, en vanuit voornoemde denkwijzen wordt ernaar gestreefd deze levensenergie vrijelijk te laten stromen”.
Maar wat heeft deze energie dan met wonen te maken?
”Alles dus, en vooral in onze huidige maatschappij, waarin door de toenemende prestatiedruk en zwaarwegende economische belangen de hectiek niet meer uit ons leven is weg te denken.
We hebben behoefte aan rust en comfort, aan ruimtes om te ontspannen en bij te tanken, maar ook ruimtes om optimaal in te werken.
Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op de energieën om je heen, om ze daardoor in positieve zin meer naar je toe te laten stromen.
Invloed in termen van welvaart en voorspoed, maar ook van gezondheid, relaties en geluk”.

Om de workshop zo persoonlijk mogelijk te maken, mag elke deelnemer een eigen plattegrond van woning, ruimte of werkplek meenemen, zodat hierop de theoretisch opgedane kennis in de praktijk kan worden omgezet.
Bij interesse kunt u zich inschrijven voor de interieurworkshop op ww.detwentschekaemer.nl of bellen naar 0548-655050.

De workshops worden gehouden op een aantal nog nader te bepalen zaterdagmiddagen.
De duur van de workshop is 3 uur, de kosten bedragen € 40.00 per persoon.
Voor koffie, thee, drankjes en iets lekkers erbij wordt gezorgd.
Laat je inspireren!
Anthoinette Weyn
Interieurarchitect De Twentsche Kaemer