Hotel Restaurant De Uitkijk heeft het mooiste terras van Nederland

Hotel Restaurant De Uitkijk heeft het mooiste terras van Nederland van Hotel Restaurant De Uitkijk

Door: Hotel Restaurant De Uitkijk  20-07-2009

De terras top 100 wordt jaarlijks georganiseerd door Misset Horeca. Dit jaar hebben zij ruim 700 terrassen in Nederland bezocht. Hotel Restaurant De Uitkijk is uitgekozen als het mooiste terras van alle Hotels van Nederland! Het terras, dat zich midden in de groene bossen van de Sallandse Heuvelrug bevindt, is sfeervol verlicht en verwarmd. 's Avonds branden talrijke fakkels voor een gezellige sfeer. Gemotiveerd personeel dat plezier uitstraalt en garant staat voor een snelle bediening zorgt voor tevreden gasten op ons terras. In de totaalscore van de Top 100 is zij geëindigd op de 6e plaats. Daarmee laat zij bekende namen als de Hotels van Oranje uit Noordwijk en het Palace Hotel en ver achter zich!

Mystery bezoek
De afgelopen maanden heeft Misset Horeca mystery bezoeken gebracht aan een selectie van de 700 terrassen. Aan de hand van de bezoeken is een top 100 samengesteld. Hierbij werd uiteraard gelet op de verzorging van het terras. Echter werd vooral aandacht geschonken aan de bediening. Werden de gasten beleefd begroet, vroeg de medewerker bij een leeg glas of ze nog wat wilden drinken en werd de bestelling juist uitgeserveerd? Allemaal punten die voor de consument een reden zijn om wel of niet terug te komen bij een restaurant.

Terras Top-100
Het initiatief voor de Terras Top-100 komt vanuit Misset Horeca, het wekelijks verschijnend vakblad voor hoteliers, chef-koks, restaurateurs en café-eigenaren. Zo'n 700 horecagelegenheden hebben zichzelf ingeschreven voor de Top-100.
Uiteindelijk zijn 150 genomineerden onderworpen aan een vakkundige jury bestaande uit mensen met jarenlange ervaring in de horecasector. Op grond van een aantal criteria zoals snelle service, gastgerichtheid, kwaliteit van de bestelling en uitstraling heeft De Uitkijk haar nummer 6 weten te bemachtigen!

Tevreden gasten Voor de Chef-Kok van Hotel Restaurant De Uitkijk, Thijs Schoemaker, vindt hoge notering in de Top-100 een stukje erkenning: 'Wij zijn erop gericht het niveau dat we nu hebben bereikt constant te houden. Dit niveau willen we als basis stellen en de kritieke punten gaan we verbeteren. Meedoen met de Terras Top-100 is tevens een uitdaging. Het stimuleert om te blijven ontwikkelen.'

U vindt het mooiste terras van Nederland aan de Hellendoornsebergweg 8 in Hellendoorn. U kunt ons hotel en restaurant bekijken op onze website: www.de-uitkijk.nl


Contact Hotel Restaurant De Uitkijk

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share