NIEUW: Pinksterarrangement bij Hotel Restaurant De Uitkijk

NIEUW: Pinksterarrangement bij Hotel Restaurant De Uitkijk van Hotel Restaurant De Uitkijk

Door: Hotel Restaurant De Uitkijk  10-05-2011
Trefwoorden: Fietsen

Het duurt niet lang meer voordat aanbreekt. Hotel Restaurant De Uitkijk komt daarom dan ook met een nieuw Pinksterarrangement. Het Pinksterarrangement is geschikt voor iedereen die er even lekker tussen uit wil tijdens Pinksteren. Er zijn twee verschillende Pinksterarrangementen waarbij u heerlijk kunt onthaasten tijdens deze lente dagen.


Hotel midden in de natuur

Hotel Restaurant De Uitkijk ligt middenin de natuur. Aan de rand van het nationaal park De Sallandse Heuvelrug en boven op de Hellendoornse berg kunnen gasten genieten van de prachtige natuur en een mooi uitzicht: ‘De Uitkijk’. De omgeving leent zich perfect voor het maken van heerlijke wandeltochten door de adembenemende natuur en ook op de fiets is valt er genoeg te ontdekken rondom Hotel Restaurant De Uitkijk.

 

Pinksterarrangement

Wie er tijdens de Pinksterdagen dus even heerlijk tussen uit wilt, kan gebruik maken van ons nieuwe . Kies nu uit een Culinair arrangement van één nacht of ga voor twee nachten tijdens het Gastronomisch arrangement. U wordt tijdens beide arrangementen getrakteerd op heerlijke diners en gasten van De Uitkijk overnachten in een sfeervolle comfortabele hotelkamer. Wilt u meer weten over het Pinksterarrangement van Hotel Restaurant De Uitkijk? Of wilt u meer informatie over het hotel of restaurant? Neem dan contact op met Hotel Restaurant De Uitkijk of

Trefwoorden: Fietsen

Contact Hotel Restaurant De Uitkijk

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Hotel Restaurant De Uitkijk

Hotel Restaurant De Uitkijk heeft het mooiste terras van Nederland van Hotel Restaurant De Uitkijk thumbnail
20-07-2009

Hotel Restaurant De Uitkijk heeft het mooiste terras van Nederland

De terras top 100 wordt jaarlijks georganiseerd door Misset Horeca. Dit jaar hebben zij ruim 700 terrassen in Nederland bezocht. Hotel Restaurant De Uitkijk is uitgekozen als het mooiste terras van alle Hotels van Nederland! Het terras, dat zich midden in de groene bossen van de Sallandse Heuvelrug bevindt, is sfeervol verlicht en verwarmd. 's Avonds branden talrijke fakkels voor een gezellige sfeer.


Een droombruiloft op een prachtlocatie in Hellendoorn van Hotel Restaurant De Uitkijk thumbnail
28-05-2009

Een droombruiloft op een prachtlocatie in Hellendoorn

Sinds kort is het mogelijk uw droom bruiloft te vieren in Hotel Restaurant De Uitkijk in Hellendoorn. U kiest voor De Uitkijk omdat uw bruiloft simpelweg perfect hoort te zijn! U kunt de mogelijkheden voor uw ideale bruiloft bekijken op de site van De Uitkijk.