P en M Timmerwerken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Nieuwkamp 21 , 7447 BH Hellendoorn, Overijssel
Salland

E-mail

Over P en M Timmerwerken

PM Timmer- & montagewerken is een kleine, overzichtelijke onderneming en gespecialiseerd in verbouwingen. Wij zijn er voor de meest voorkomende werkzaamheden, in en rond het huis - bedrijfspand - kantoor of praktijkruimte.

PM Timmer- & montagewerken is klantvriendelijk en bereid om naar de wensen van de klant te luisteren en naar een oplossing te zoeken. Wij staan garant voor professionaliteit, kwaliteit en hebben oog voor details.

Bij PM Timmer- & montagewerken kunt u terecht voor verbouwingen, aanbouw, renovatie en interieur. Maar ook het plaatsen of monteren van (dak)ramen, kozijnen, deuren etc. is geen probleem.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Carpenter

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is P en M Timmerwerken in De Nieuwkamp 21, Hellendoorn Overijssel 7447 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hellendoorn Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellendoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellendoorn Overijssel, 7447 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826025]