Alliance Française Twente

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Grundelweg 31 , 7552 EG Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Alliance Française Twente


DE ALLIANCE FRANÇAISE TWENTE

De Alliance Française is een taal- en cultuurinstituut dat wereldwijd vertegenwoordigd is.
Het is de specialist bij uitstek op het gebied van de Franse taal en cultuur.

Voor het gehele cursusaanbod van de Alliance Française Twente geldt dat het accent voornamelijk zal liggen op het actief (leren) spreken van het Frans. Of u de taal nu voor uw werk of voor uw vakantie nodig hebt of als hobby beoefent, de Alliance Française heeft altijd de juiste cursus voor u.

De Alliance Française Twente is niet alleen een cursuscentrum maar is ook een instituut dat haar leden, cursisten en introducés een aantrekkelijk cultureel programma aanbiedt. Dit zijn dé gelegenheden bij uitstek om met anderen de Franse taal te spreken en francofielen te ontmoeten!

Als speciale activiteiten biedt de Alliance Française Twente bovendien een leesclub Franstalige literatuur, een opstelwedstrijd voor leerlingen van de hoogste klassen van het voortgezet onderwijs en het vertonen van Franse films in samenwerking met de filmliga’s in Twente.

Onze leden en cursisten ontvangen maandelijks per mail onze nieuwsbrief, de ‘Invitation’, waarin de meest actuele informatie staat vermeld over alles wat zich binnen de Alliance FrançaiseTwente afspeelt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/aftwente

Categorieën: Language Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hengelo ov Overijssel

Is Alliance Française Twente in Grundelweg 31, Hengelo ov Overijssel 7552 EG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7552 EG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824245]