Asbestinventarisaties Bestvision BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Topaasstraat 19 , 7554 TJ Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Asbestinventarisaties Bestvision BV

Best Vision is een bedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van asbestinventarisaties (sc540) in gebouwe en objecten in binnen en buitenland. Naast het inventariseren van gebouwen en objecten zijn wij zeer ervaren in het begeleiding bij asbest-/ grondsanerings projecten, het onderhouden van kwaliteitszorgsystemen (SC540, SC530), het opstellen van werkplannen mbt saneringsprojecten en het verzorgen van werkplekinspecties.

Mede dankzij deze kennis en ervaring op het gebied van asbestonderzoek in gebouwen en objecten onderzoeken wij jaarlijks honderden gebouwen in heel Nederland. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en zeer tevreden netwerk. Vanuit onze basis in Hengelo kunnen wij snel en adequaat reageren op uw vragen en/of problemen.

In de meeste gebouwen in Nederland die vòòr 1 januari 1994 zijn gebouwd, komt asbest voor. Soms is duidelijk waar in het gebouw dit asbest zit. Maar vaak ook niet.
Een asbestinventarisatie kan dan duidelijkheid verschaffen. En zelfs als asbestverdacht materiaal is aangetroffen, kan alleen onderzoek met een microscoop uitwijzen of het ook echt asbest is. Bij sloop van objecten is altijd een volledige asbestinventarisatie verplicht. Bij zo'n inventarisatie wordt de bouwgeschiedenis bestudeerd en wordt ter plekke een inspectie uitgevoerd.

U kunt een analyse aanvragen via de website van Bestvision. Wij geven u dan aan hoe u een monster bij ons moet aanleveren indien u zelf geen monster kunt nemen kunnen wij dit voor u verzorgen. Het monster zal vervolgens bij het laboratorium worden aangeboden. Als dit laboratoriumonderzoek is afgerond krijgt u schriftelijk bericht.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Asbestos Removal

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Asbestinventarisaties Bestvision BV in Topaasstraat 19, Hengelo ov Overijssel 7554 TJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7554 TJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819796]