Avila College

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deurningerstraat 67 , 7557 HB Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Avila College

Avila College is een gezellige, kleinschalige school voor vmbo met 2 locaties in Hengelo: Deurningerstraat en Paul Krugerstraat.

Een ‘nieuwe’ categorie onderwijs waarbij zowel de opmaat naar de HAVO centraal staat als het vormen en coachen van de leerling tot een zelfverzekerd individu. Een school voor leerlingen die hun grenzen willen verleggen, hun talent willen ontdekken en benutten in een lerende, veilige omgeving. Onze school is in het groen gelegen en ruim van opzet. Plezier en afwisseling zijn belangrijk. Samen met het docententeam zorgen we ervoor dat iedereen zich op z'n plek voelt. Want pas als je een prettige en veilige leeromgeving hebt, kun je het beste uit jezelf halen. "Uitdagen jezelf te overtreffen”.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Avila College in Deurningerstraat 67, Hengelo ov Overijssel 7557 HB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7557 HB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3771662]