David's Oudijzer en Metaalhandel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zirkoonstraat 18 , 7554 TT Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over David's Oudijzer en MetaalhandelUw oud ijzer is meer waard dan u denkt. Als u dit bij ons brengt levert dit wat op voor u Wij betalen u contant. Dit geldt ook voor uw metalen. Als u niet in de gelegenheid bent dit zelf te brengen halen wij het graag en gratis in de regio Hengelo (Ov)bij op. Het kan dus gaan om fietsen, wasmachines, koelkasten, video’s, tv’s, stofzuigers of noem maar op. In principe alles waar een stekker aan zit en waar metaal in zit.

Op een uiterst verantwoorde wijze recyclen wij dit . Door onze jarenlange ervaring in dit vak beschikken wij over een verantwoorde kennis en werken wij zo mee aan duurzaamheid. Ferro en non ferro metalen die wij kunnen recyclen zijn o.a.: koper, messing, lood, aluminium, kabel, zink, roestvrijstaal, balkijzer, gruisijzer, constructie ijzer, ict afval. En mocht u twijfelen of hetgeen u wilt aanbieden geschikt is voor recycling, informeer dan bij ons.

Als u wilt beschikken over een container voor b.v. uw (bouw) afval dan plaatsen wij deze graag voor u.

Ons bedrijf is gelegen aan de Binnenhavenstraat nr 12 in Hengelo. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www. oudijzerhengelo.com

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Featured Message

oudijzer

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Scrap Metal Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is David's Oudijzer en Metaalhandel in Zirkoonstraat 18, Hengelo ov Overijssel 7554 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7554 TT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815092]