Fysio in je Voordeel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: H. Leefsmastraat 2 , 7556 JG Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysio in je Voordeel

Fysio in je Voordeel is met 5 locaties gevestigd in Hengelo en in Borne. Wij leveren een positieve bijdrage aan gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures aan de hand van gespecialiseerde fysiotherapie, revalidatie en beweeg interventies.

Fysio in Je voordeel biedt onderscheidende dienstverlening binnen de Fysiotherapie in Hengelo en Borne. Op onze pagina aanbod ziet u wat wij voor u kunnen betekenen.

Op onze pagina locaties kunt u zien welke diensten wij op de verschillende locatie´s aanbieden.

Fysio in je Voordeel onderscheidt zich door:

* Het aanbieden van interventies gericht op het structureel veranderen van beweeggedrag van mensen. Naast het traditioneel behandelen zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar passende zelfstandigheid.
Het kunnen bieden van een totaaloplossing gericht op gezond leven, gezond werken en gezond sporten met onze dochter ondernemingen Sport en Werk in je Voordeel.
* Al onze fysiotherapeuten zijn getraind in oplossingsgerichte coaching. Een begeleidingsmethode die niet het probleem maar de oplossing centraal stelt.
* Ruime ervaring op het gebied van beweegprogramma’s. Wij zijn een van de eerste praktijken die beweegprogramma’s aanboden in Hengelo.
* Fysio in je Voordeel biedt 300 m2 aan trainingsfaciliteiten met de modernste trainingsapparatuur in eigen beheer. Dit is uniek voor Hengelo.
* Lange openingstijden, u kunt bij ons ook in de avonduren worden behandeld. Wel zo gemakkelijk.

Fysio in je Voordeel een totaal partner op het gebied van gezondheidsbevordering.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Fysioinjevoordeel

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio in je Voordeel in H. Leefsmastraat 2, Hengelo ov Overijssel 7556 JG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7556 JG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826070]