Fysio in je Voordeel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Polluxweg 10 , 7557 XH Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Fysio in je Voordeel

Sport in je Voordeel (Medifit de Es) is al 5 jaar de specialist in het begeleiden van cliënten bij fysieke trainingen..

In 2003 is Fysio de Es als een van de eerste Fysiotherapie praktijken van start gegaan met het aanbieden van beweegprogramma’s gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten. Vaak kregen wij te horen dat men nadien geen passend alternatief kon vinden om de opgebouwde belastbaarheid te onderhouden. Meestal omdat men het gevoel had onvoldoende begeleid te worden. Dit heeft ons er toe gebracht om in 2007 te starten met Medifit de Es. Wij onderscheiden ons door ons te richten op persoonlijke resultaat gerichte begeleiding. Als cliënt bij Medifit de Es traint u aan de hand van een individueel trainingsschema welke is opgesteld aan de hand van uw doelstellingen. Samen met u bewaken wij uw vorderingen.

Door onze site te bezoeken heeft U de eerste stap gezet richting een ander leefpatroon, wij zorgen samen met u voor de vervolg stappen. Door regelmatig uw doelen te evalueren en bij te stellen worden resultaten haalbaar en leuker.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Fitheidstest

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio in je Voordeel in Verlengde Polluxweg 10, Hengelo ov Overijssel 7557 XH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7557 XH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826071]