Hagmolen Dierenkliniek De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deldenerdijk 80 , 7554 RD Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hagmolen Dierenkliniek De

Met twee vestigingen tot uw dienst.

Dierenartsenpraktijk en dierenkliniek "de Hagmolen" biedt zijn diensten aan in de volledige breedte van de diergezondheidszorg. Binnen ons team van dierenartsen heeft elke dierenarts zijn/haar eigen specialiteiten, waardoor zij voor een optimale en veelzijdige diergezondheidszorg borg staan.

Dierenartsenpraktijk de Hagmolen heeft een landbouwhuisdierenpraktijk in Ambt-Delden en een gezelschapsdierenkliniek in Hengelo (Beckum). We beschikken over een moderne apotheek en eigen laboratorium en een breed scala aan diagnostische hulpmiddelen.

Naast de eerstelijnszorg voor gezelschapsdieren bieden wij gespecialiseerde zorg ogv de diagnostiek (röntgenfoto's, echo’s, bloed-, urine- en faecesonderzoek) en de chirurgie.

Dierenkliniek De Hagmolen beschikt over een modern geoutilleerde operatiekamer met bewakingsapparatuur. Uw huisdier kan vervolgens rustig wakker worden in onze uitslaapruimte.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hagmolen Dierenkliniek De in Deldenerdijk 80, Hengelo ov Overijssel 7554 RD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7554 RD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769816]