Harma Bodde Uitvaartverzorging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Breemarsweg 277 , 7553 HK Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Harma Bodde Uitvaartverzorging

Vrijwel ieder mens krijgt in zijn/haar leven te maken met het overlijden van een dierbare.
Op zo’n moment lijkt de wereld stil te staan. Ik wil u dan graag de hand reiken, u mee nemen de juiste weg te bewandelen en de goede keuzes te maken om het afscheid van uw dierbare zo goed mogelijk te laten verlopen.

Door bijna 10 jaar ervaring bij een grote uitvaartonderneming heb ik gemerkt dat er behoefte is aan houvast in zo’n moeilijke periode van afscheid nemen. Dat ik mijn eigen uitvaartonderneming ben begonnen heeft te maken met het feit dat ik het gevoel had niet de aandacht te kunnen geven aan de familie waar zij om vroegen.

Nu kan ik persoonlijke uitvaartbegeleiding en maatwerk aanbieden. Ik ben volledig gediplomeerd. Mijn werkgebied is dan ook in heel Twente. Ik kom bij u thuis om samen met u de uitvaart te bespreken. Op elk moment ben ik dag en nacht bereikbaar voor u. In de dagen vanaf het bespreken tot en met de uitvaart zal ik contact met u houden.

Bij elk familiebezoek, de eventuele condoleance en ook op de dag van de uitvaart zal ik zelf aanwezig zijn. U heeft dus steeds contact met dezelfde persoon. In de weken na de uitvaart kunt u ook op mij rekenen wanneer u vragen heeft. En zal ik, wanneer u dat op prijs stelt, bij u thuis komen om deze te beantwoorden.

Mocht ik verhinderd zijn dan heb ik zeer goede vervanging. Een zeer lieve en betrokken dame die op dezelfde wijze werkt en ook is gediplomeerd.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/HarmaBodde

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Harma Bodde Uitvaartverzorging in Breemarsweg 277, Hengelo ov Overijssel 7553 HK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7553 HK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226460]