Jarabee

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Helene Mercierweg 5 , 7555 SJ Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Jarabee

Jarabee versterkt! Onze missie is dan ook dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Jarabee is er voor gezinnen waarbij complexe vraagstukken de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Zij komen er zelf of met lichte ondersteuning niet uit.

Met betrokken professionals, pleeggezinnen en in samenwerking met andere organisaties ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen om er sterker uit te komen. Jarabee is specialist op het gebied van: gezin en opvoeden, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, onderwijs en zorg, veiligheid, ouderschap en scheiding.

Door altijd te kijken naar de omgeving van het kind, benaderen we het vraagstuk vanuit verschillende perspectieven (systemisch). Hierdoor ontstaan passende oplossingsmogelijkheden en versterken we kinderen, jongeren en gezinnen om regie in hun eigen leven te voeren.

Eigen kracht is wat iemand zelf kan, samen met zijn omgeving.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/JarabeeTwente/
Twitter: https://twitter.com/Jarabeetwente

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jarabee in Helene Mercierweg 5, Hengelo ov Overijssel 7555 SJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7555 SJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3721122]