Kapsalon Leus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Venderinksweg 46 , 7555 VD Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kapsalon Leus

Dames- en Herenkapsalon Leus is sinds 1965 gevestigd in Hengelo. U kunt hier terecht voor dames-, heren- en kinderknip- en wasbehandelingen.

Omdat wij al zoveel jaren een kapsalon hebben is één van onze salons ingericht als Barbiersalon zoals die er in de jaren '20 uitzag. De barbershop is absoluut een bezoekje waard, u komt te zitten in echte engelse scheerstoelen uit 1925 en voor een antiek scheermeubel uit 1922. U kunt hier ook op de traditionele wijze een scheerbehandeling ondergaan.

Sinds 1999 zit Kapsalon Leus ook aan de Mr. P.J. Troelstrastraat 107. Deze salon huisveste al sinds 1955 een kapsalon. Deze zeer ruime salon heeft een ware metamorfose ondergaan en oogt zeer sfeer- en stijlvol. In de salon wacht een creatief en ervaren team u op en wordt u met de beste produkten, de modernste technieken en met de grootste zorg aan een nieuwe coupe geholpen. Deze salon heeft kleurspecialisten die ook uw haar met de mooiste kleuren verwennen.

Sinds augustus 2013 heeft Kapsalon Leus ook een vestiging aan de Twekkelerweg 176 in Hengelo. In dit pand zat reeds sinds 1988 een kapsalon gevestigd. Het personeel van deze salon is bij Kapsalon Leus in dienst getreden. Ook hier staat een ervaren team met specialisten in de haarverzorging.

Kaart

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Kapsalon-Leus-Venderinksweg/296228413732457

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kapsalon Leus in Venderinksweg 46, Hengelo ov Overijssel 7555 VD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7555 VD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824782]