Landerijenbureau Kromhof-Pullen Makelaars & Rentmeesters

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Deldenerstraat 61 , 7551 AC Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Landerijenbureau Kromhof-Pullen Makelaars & Rentmeesters

Landerijenbureau Kromhof-Pullen is actief als makelaar en rentmeester in het landelijk en stedelijk gebied. Twente, Salland en de Achterhoek vormen het hart van ons werkgebied. Sinds eind jaren zeventig weten eigenaren van landgoederen, villa’s, herenhuizen, (woon)boerderijen en overige bijzondere woningen de weg naar ons kantoor te vinden, evenals overheden, projectontwikkelaars en beleggers in vastgoed. Wij opereren zelfstandig in de markt en zijn voor een breed scala aan activiteiten inzetbaar.

Onze kerntaak is de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarnaast leggen wij ons toe op het rentmeesterschap. Daarbij moet u denken aan:

• Advisering
• Onteigening
• Planschade
• Erfpacht
• Planontwikkeling
• Grondverwerving
• Vestiging zakelijke rechten

Betrokken partner
Onze werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid. Wij zijn goed geïnformeerd en oprecht geïnteresseerd in onze opdrachtgevers. Dat vertaalt zich naar deskundig advies en ruime aandacht voor de mensen. Wij nemen de tijd voor bezichtigingen en zorgen dat we ons optimaal voorbereiden. Wij begrijpen dat de aankoop of verkoop van uw woning een ingrijpende gebeurtenis is. Aandacht voor die emotie en gedegen advies zorgen uiteindelijk voor een soepele overdracht.

Onderscheidend
Naast de aankoop- en verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed zijn wij vakkundig partner bij gebieds ontwikkeling op het platteland, de steden of juist de stadsranden. Onze beëdigde rentmeesters en gecertificeerde makelaars en taxateursworden door diverse opdrachtgevers regelmatig ingezet voor complexe vraagstukken. Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden in ons dagelijks handelen.

Wilt u meer weten over ons als makelaar of rentmeester? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hengelo ov Overijssel

Is Landerijenbureau Kromhof-Pullen Makelaars & Rentmeesters in Deldenerstraat 61, Hengelo ov Overijssel 7551 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advisering diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advisering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7551 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226652]