Mako Machines en Konstrukties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eggerinksweg 7 , 7556 AG Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Mako Machines en Konstrukties

Mako Machines en Konstrukties in Hengelo in Overijssel is een jonge en dynamische organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in zowel de machine- en speciaalmachinebouw als constructie-werkzaamheden. De werkterreinen varieren van handelingsunits tot geavanceerde productielijnen en van staalconstructies tot hoogwaardige machineframes.

Ervaren constructeurs en tekenaars staan klaar om de geboden oplossingen te vertalen naar ontwerpen en daarbij behorende werktekeningen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van moderne CAD-technieken.

Als geen ander weten wij op een professionele manier om te gaan met uw vragen. Hierbij is een luisterend oor het begin van een geslaagde oplossing.
Onze ervaren projectleiders interpreteren uw wensen en problemen op de juiste manier, hetgeen resulteert in effectieve en doeltreffende oplossingen.

Onze werkplaatsmedewerkers geven aan de hand van het pakket tekeningen en door gebruik te maken van de nieuwste verspaan-, las- en vervormingtechnieken, fysiek gestalte aan de geboden oplossing.

Het Totale pakket

Mako is in staat een totaal pakket aan constructiewerkzaamheden te leveren die nodig zijn voor de realisatie van een project. Het maakt niet uit of het hier gaat om constructies, trappenhuizen, hekwerken of machineframes, voor elke wens vinden wij de juiste oplossing.
Al onze medewerkers hebben reeds vele jaren alle een VCA diploma om veilig te kunnen werken. Vanaf 1 februari 2011 zijn wij ook als bedrijf VCA** gecertificeerd. Wij hebben hiermee onze veilige werkwijze vastgelegd en kunnen ook als hoofdaannemer op bouwplaatsen optreden.

Vele tevreden klanten maken gebruik van de creatieve oplossingen in de machinebouw die Mako kan bieden. Oplossingen in zowel de proces- als de productietechnische hoek en oplossingen die variëren van eenvoudige handelingsapparatuur tot complexe productielijnen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Metal Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mako Machines en Konstrukties in Eggerinksweg 7, Hengelo ov Overijssel 7556 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7556 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3676097]