Plasticon Composites International Contracting B V

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Expolaan 50 , 7556 BE Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Plasticon Composites International Contracting B V

Plasticon Composites is opgericht in 1952 in Oldenzaal. Het Nederlandse bedrijf is na de tweede wereldoorlog gestart als installatiebedrijf van PVC leiding systemen. Chemische fabrieken erkennen PVC as een chemisch resistent materiaal voor vloeistoffen zoals chloriden, zuren en logen, ondanks dat PVC als nadeel heeft dat het mechanische beperkingen heeft bij erg lage of hoge temperaturen. De oplossing hiervoor is de PVC te voorzien van een glasvezelversterkte polyester, een laag die niet alleen chemisch resistent is, maar ook een materiaal is dat een hoge sterkte kan geven aan opslag tanks en apparaten tot een diameter van bijvoorbeeld 10 meter.

Vanaf die dag bouwde Plasticon Composites een reputatie op als expert in het ontwerp en de productie van opslagtanks, leidingsystemen en proces apparatuur voor allerlei markten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hengelo ov Overijssel

Is Plasticon Composites International Contracting B V in Expolaan 50, Hengelo ov Overijssel 7556 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7556 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226667]