Ruseler Kinder- en Jeugdpsychologie Marlies

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lupinestraat 9 , 7552 HJ Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Ruseler Kinder- en Jeugdpsychologie Marlies

Marlies Ruseler Kinder- en Jeugdpsychologie.
Zoals de naam van mijn praktijk al doet vermoeden, richt ik me op kinderen en jeugd. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich en vanuit de ontwikkelingspsychologie zijn er fasen beschreven die ze doorlopen op weg naar volwassenheid. In sommige gevallen verloopt, door omstandigheden, de overgang van de ene naar de andere fase niet geheel vlekkeloos. Dat geeft, afhankelijk van de ontwikkelingsfase, allerlei problemen. Zoals bijvoorbeeld slaapproblemen, eetproblemen, depressieve gevoelens, angst, broekpoepen, bedplassen, driftbuien en dergelijke.

Tijdens mijn studie hebben kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar centraal gestaan. In mijn praktijk wil ik er ook zijn voor jongeren in de levensfase van puberteit naar volwassenheid. Die fase houdt vaak niet bij een bepaalde leeftijd op en loopt door tot in het begin van de volwassenheid. Het is daarom moeilijk om een leeftijd te noemen, want het heeft veel meer met de problematiek te maken.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ruseler Kinder- en Jeugdpsychologie Marlies in Lupinestraat 9, Hengelo ov Overijssel 7552 HJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7552 HJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3757061]