Schildersopleiding Schilder^sCOOL Hengelo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sportlaan Driene 4 , 7552 HA Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Schildersopleiding Schilder^sCOOL Hengelo

Als je niet teveel op school wilt zitten maar een vak wilt leren met je handen, dan is ‘werkend leren’ echt iets voor jou! Het grootste deel van het jaar ben je dan namelijk werkzaam bij een ‘leerbedrijf’.

Bij je leerbedrijf werk je in de praktijk van alledag, onder begeleiding van je leermeester.De rest van de tijd volg je de opleiding bij Schilder^sCOOL. De ervaren en deskundige instructeurs van Schilder^sCOOL zijn verantwoordelijk voor de PraktijkAanvullende Scholing. Je leert meer dan alleen het vasthouden van een kwast. Je leert alles wat noodzakelijk is voor de moderne onderhoudsmedewerker / vakschilder. En het mooie is: je hebt gaat direct aan de slag en verdient een prima salaris!

Een leerbedrijf is een bedrijf waar je als leerling, die een opleiding volgt, het vak kunt leren. Vaak zijn dit opleidingen waarbij je slechts één of twee dagen per week naar school gaat. De overige dagen ben je dan aan de slag in het leerbedrijf om de theorielessen van de opleiding in de praktijk te oefenen. Aan leerbedrijven worden wel eisen gesteld.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialised schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hengelo ov Overijssel

Is Schildersopleiding Schilder^sCOOL Hengelo in Sportlaan Driene 4, Hengelo ov Overijssel 7552 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Schilderen diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Schilderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7552 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818616]