Schiphorst NVM Makelaardij Peter W M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veluwestraat 96 , 7559 LH Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schiphorst NVM Makelaardij Peter W M

Peter W.M. Schiphorst Makelaardij is een full service dienstverlener die u het werk én de zorg uit handen kan nemen bij de aan- en/of verkoop van uw woning. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, flexibiliteit en kennis van zaken. Al onze activiteiten zijn erop gericht een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen.

Peter W.M. Schiphorst is beëdigd makelaar/taxateur en ingeschreven in het kwaliteitsregister voor makelaars en taxateurs van VastgoedCert (www.vastgoedcert.nl). Inschrijving in dit register vormt de grootste waarborg voor vakbekwaamheid en onpartijdig advies bij de waardebepaling van onroerend goed. Deze vakbekwaamheid kan u niet alleen van pas komen bij de verkoop van uw woning, maar zeker ook als u van plan bent een woning aan te kopen.

Veel mensen zien op tegen de vergoeding die de makelaar voor deze aankoopdienst in rekening brengt. Maar juist in aankoopsituaties kunnen op emotie gebaseerde besluiten verkeerd uitpakken. Aspirant-kopers staan er vaak niet bij stil, dat een deskundige blik op de bouwkundige staat, kennis van de regionale woningmarkt en de juiste inschatting van de prijskwaliteitsverhouding zich dubbel en dwars terug verdienen. Zeker in deze roerige tijden is een goede professionele onderhandelingspartner gewenst.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met een zeer persoonlijk en klein hecht team met enthousiasme om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de aan- en/of verkoop van uw woning.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schiphorst NVM Makelaardij Peter W M in Veluwestraat 96, Hengelo ov Overijssel 7559 LH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7559 LH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818432]