Spindel VMBO de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bataafse Kamp 6 , 7551 HN Hengelo ov, Overijssel
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Spindel VMBO de

Onderwijs “Opleiden met hoofd, hart en handen”
De Spindel biedt onderwijs dat naadloos aansluit op de praktijk. Wij zijn een lerende organisatie waarin vakkennis continue verrijkt wordt met informatie vanuit leerlingen en praktijk. De locatie van VMBO de Spindel in Hengelo is de bovenbouwlocatie voor de praktische stroom van het vmbo. De derdejaars en vierdejaars leerlingen volgen de voorbereidende onderbouw op het Avila College – ook een school van Scholengroep Carmel Hengelo - en kunnen vervolgens bij de Spindel in Hengelo kiezen voor onderwijsprogramma’s binnen de sectoren Economie en Zorg en Welzijn. De locatie telt ongeveer 175 leerlingen en een team van zo’n 40 docenten en onderwijsondersteunend personeel.

Spindel Hengelo heeft in het ruime schoolgebouw levensechte leerruimtes gecreëerd. Zo is er een ‘winkel’ waar leerlingen oefenen in omgaan met de kassa, hoe klanten te benaderen, winkelpresentatie en is er een ‘beautysalon/kapsalon’. Het restaurant en de grote keuken zijn wel de trots van de school te noemen. Elke (les)week komen senioren uit de wijk op school voor een driegangenlunch die wordt bereid en geserveerd door de leerlingen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Spindel VMBO de in Bataafse Kamp 6, Hengelo ov Overijssel 7551 HN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7551 HN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818343]