Tandarts vd Wal J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorset 1 , 7551 KE Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Tandarts vd Wal J

Als hecht team zijn wij, Jan van der Wal en Debby Annink-Stokkers betrokken bij ons werk op een manier die meer is dan een werkstukje afleveren. Communicatie, wederzijds begrip en vertrouwen zijn zaken die wij hoog in ons vaandel dragen.

We zijn niet bang voor technische hoogstandjes die wat meer tijd en geld kosten dan de dagelijkse routine. Aan de andere kant zijn we ook bereid om op zoek te gaan naar eenvoudige oplossingen die betaalbaar blijven.

Voor kinderen en mensen die een tandartsangst bij zich dragen maken we graag wat extra tijd vrij, zodat we hen in een rustige omgeving stap voor stap tijdens de behandeling kunnen begeleiden.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandarts vd Wal J in Dorset 1, Hengelo ov Overijssel 7551 KE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7551 KE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226696]