Tijhuis Totaalinrichting BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wegtersweg 51 , 7556 BP Hengelo ov, Overijssel

E-mail

Over Tijhuis Totaalinrichting BV

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in het inrichten en stofferen van ruimten. Reeds vele jaren verzorgen wij het gedeeltelijke en/ of totale interieur van onze klanten. Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, laagdrempeligheid, goede service en het nakomen van afspraken zijn onze kernwoorden. Wij beschikken over ruime kennis omtrent de eisen waaraan de producten rekening houdende met het gebruik.

Tijdens de inventarisatie en voorbereiding van een project vertellen wij u wat de voornaamste kenmerken zijn van bepaalde producten. Elk product heeft zijn voor- en/of nadelen. Wanneer een project of levering als opdracht aan ons is bevestigd, doen wij ons uiterste best om het proces vloeiend te laten verlopen.

Wij streven ernaar om de eventuele overlast voor de uiteindelijke gebruikers tot een minimum te reduceren. De dagelijkse gang van zaken moet niet of zo min mogelijk verstoord worden door onze werkzaamheden. De eerder gemaakte en vastgelegde afspraken tussen opdrachtgever en ons zijn hiervoor bepalend. Goede afstemming op basis van korte lijnen en flexibiliteit is van belang.

Sinds enige tijd hebben wij intensief contact met enkele meubelmakers en meubelstoffeerders om gezamenlijk producten (tafels, stoelen, kasten) te ontwikkelen die uitermate geschikt zijn voor een bepaalde doelgroep. Hierbij kunt u denken aan rolstoeltoegankelijke tafels, stoelen met eenvoudig verwisselbare rug c.q. armleuningen, stevige multiplex bedden etc..
Het volgen van de actuele wet- en regelgeving omtrent de inrichting van ruimten in de gezondheidszorg is een onderdeel van onze “dagelijkse” werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat wij u hierin goed kunnen adviseren en begeleiden

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Interior Designer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tijhuis Totaalinrichting BV in Wegtersweg 51, Hengelo ov Overijssel 7556 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7556 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818421]