Zandmaatschappij Twenthe BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kanaalstraat 12 , 7553 GP Hengelo ov, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zandmaatschappij Twenthe BV

De onderneming

Filosofie / missie
Zandmaatschappij Twenthe is een internationale handelsonderneming gespecialiseerd in inkoop, verkoop, marketing en logistiek van bouwgrondstoffen voor professionele afnemers.
Zandmaatschappij Twenthe heeft een brede expertise op het gebied van de basismaterialen zoals zand, grind, steenslag en dergelijke, welke de basis vormen van onze uitgebreide productrange.
Zandmaatschappij Twenthe heeft als doelstelling waarde te creëren voor klanten door op een creatieve en concurrerende manier producten en productconcepten te vermarkten en deze ‘just in time’ te leveren.

Om duurzame winstgevende omzetgroei te realiseren moeten wij zorgen voor solide spreiding in afzetmarkten en productgroepen.
Succes op langere termijn vereist dat wij aan onszelf bijzondere eisen stellen qua prestatie en productiviteit. Dit houdt in dat wij efficiënt samenwerken, openstaan voor nieuwe ideeën en dat wij voortdurend willen leren.
Daarnaast moet het management een bedrijfscultuur creëren en in stand houden waarbinnen individuele initiatieven worden gestimuleerd, een goed sociaal beleid gewaarborgd is en medewerkers optimaal kunnen presteren.

Structuur
Zandmaatschappij Twenthe is een werkmaatschappij en onderdeel van de AGAR Groep. De AGAR Groep heeft als kernactiviteit de productie van betonmortel, betonwaren en droge mortel. Alle werkmaatschappijen binnen de AGAR Groep werken als zelfstandige ondernemingen, ieder met een eigen bedrijfsdirecteur, die rapporteren aan de groepsdirectie.
Van de totale omzet die de Zandmaatschappij realiseert, wordt een gedeelte binnen de groep verkocht aan de zusterondernemingen.
Zandmaatschappij Twenthe beschikt over eigen terreinen, laad- en losfaciliteiten, vrachtauto’s en schepen en kan daarmede de klant op zijn wenken bedienen.

Producten / bouwgrondstoffen

Natuurlijk beschikt de Zandmaatschappij over veel standaardproducten (grondstoffen) voor de productie van betonmortel, droge mortels, betonwaren en asfalt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hengelo ov Overijssel

Is Zandmaatschappij Twenthe BV in Kanaalstraat 12, Hengelo ov Overijssel 7553 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hengelo ov Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hengelo ov Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hengelo ov Overijssel, 7553 GP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826534]