Eventstage bij BNN

Eventstage bij BNN van Hogeschool Tio

Door: Hogeschool Tio  20-06-2013
Trefwoorden: Studeren, Hogeschool, Tio

Eventmanagement – Stage lopen bij één van de populairste televisiezenders onder jongeren, wie wil dat nou niet?! Mitchell Warmerdam, student Hotel- en Eventmanagement, loopt stage op de afdeling marketing/evenementen van BNN. “Dit bedrijf legt de basis bij jongeren. Je krijgt hier dus echt verantwoordelijkheden en je kunt hier enorm veel leren.”  

Mitchell kijkt zelf graag BNN en vond het daarom een enorm leuke uitdaging om hier stage te gaan lopen. Mitchell: “Marketing heeft mij altijd enorm geïnteresseerd. Toen ik de vacature op internet las heb ik dan ook direct gesolliciteerd. Uit de vele inzendingen ben ik gelukkig uitgekozen!”  

Veel afwisseling
Mitchell loopt stage op de afdeling marketing/evenementen als assistent manager van alle ledenevenementen. Mitchell: “Ik verzorg ledenacties op de website, ik coördineer de tickets voor de live shows van o.a. Spuiten & Slikken en ik haal wekelijks 70.000 leden uit de sleur met de Sleuralert.” Een internship bij BNN is druk, maar wel ontzettend afwisselend. “In de ochtend staat mijn mailbox altijd bomvol en ben ik een hele tijd druk met het beantwoorden van alle e-mails. Daarnaast houd ik me bezig met evenementen of met de opnames van Spuiten & Slikken. Eigenlijk is geen dag hier hetzelfde.”  

Geen doorsnee bedrijf
Werken bij BNN is ontzettend prettig en leerzaam. Mitchell: “De werksfeer is goed, het onderlinge contact met collega’s (grotendeels jongeren) ook en natuurlijk is het ook nog eens ontzettend leuk om allemaal bn’ers te ontmoeten.” Daarnaast krijg je bij BNN ook enorm veel verantwoordelijkheden. “Ik heb hier veel taken en verantwoordelijkheden en ik kan hier dus enorm veel leren. De huisstijl is hier echt heilig en er wordt keihard gewerkt aan nieuwe en unieke ideeën, wat ik enorm fascinerend vind.” Mitchell heeft al wel veel baat gehad bij vakken die hij tijdens zijn studie heeft gevolgd. “Door het volgen van bijvoorbeeld het vak eventmanagement is het in elkaar zetten van een draaiboek een fluitje van een cent.” Dat BNN geen doorsnee bedrijf is blijkt wel uit het volgende voorbeeld. Mitchell: “Bij BNN is een seksspeeltje op je bureau de normaalste zaak van de wereld!”  

Master of Science
Mitchell heeft nog een aantal mooie evenementen in het verschiet. “In het hoogseizoen staan er nog heel wat evenementen op de planning, bijvoorbeeld Mysteryland, de Zwarte Cross, het Solar festival en nog vele andere beurzen en evenementen.” Maar de ambities van Mitchell reiken nog verder. Mitchell: “Wanneer ik in de zomer mijn stage bij BNN heb afgerond start ik direct met mijn Master of Science in Management aan Nyenrode. En wanneer ik deze in anderhalf jaar afgerond heb wil werken voor een groot bedrijf als Unilever of Procter & Gamble.” Hiermee heeft Mitchell uiteindelijk maar één doel voor ogen. “Met al deze ervaring ga ik uiteindelijk mijn eigen onderneming beginnen.”

Trefwoorden: Hogeschool, Hogeschool Tio, Studeren, Tio,

Andere producten en diensten van Hogeschool Tio

Keuzegids: "Topopleidingen bij Tio' van Hogeschool Tio thumbnail
08-10-2013

Keuzegids: "Topopleidingen bij Tio'

De opleidingen van Tio zijn in de Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 als zeer goed uit de bus gekomen. De opleiding Hotel- en Eventmanagement krijgt op de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht bovendien het predicaat ‘topopleiding’ mee. Dit predicaat ‘topopleiding’ is ook toegekend aan de opleiding Internationaal Toeristisch Management van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht. Hiermee behaalt Tio landelijk de derde plaats op de ranglijst van middelgrote scholen. Dit meld


Tio helpt bij de wereldhavendagen van Hogeschool Tio thumbnail
16-09-2013

Tio helpt bij de wereldhavendagen

Van 6 t/m 8 september vonden de Wereldhavendagen plaats: een spectaculair maritiem evenement in de Rotterdamse haven. Hotel- en Eventmanagement studenten van Hogeschool Tio waren erbij en verzorgden de ontvangst van pers en hoogwaardigheidsbekleders tijdens de opening van het evenement. “Erg leuk en leerzaam om praktijkervaring op te doen bij zo’n groot evenement!”


Kick-off: Let the year begin! van Hogeschool Tio thumbnail
16-09-2013

Kick-off: Let the year begin!

Jaarlijks trapt Hogeschool Tio het studiejaar af met een inspirerende kick-off dag. Studenten van alle Tio-vestigingen krijgen gastcolleges van professionals


28-08-2013

Commercieel Business Management officieel erkend

De mbo4-opleiding Commercieel Business Management is zojuist officieel erkend door de Onderwijsinspectie. Dit betekent dat de opleiding met ingang van augustus/september 2013 zoals gepland van start gaat.


Nauwe samenwerking Tio en Zoover van Hogeschool Tio thumbnail
28-08-2013

Nauwe samenwerking Tio en Zoover

Tio gaat nauwer samenwerken met Zoover, een Nederlandse organisatie die internationaal actief is in 25 landen. Op 3 juli heeft Mark Duthler, directeur van Tio, een bezoek gebracht aan Zoover.


Ook hoogste scores voor Eventmanagement van Tio van Hogeschool Tio thumbnail
28-08-2013

Ook hoogste scores voor Eventmanagement van Tio

Naast de toeristische en hotelopleidingen krijgt ook eventmanagement van Tio de hoogste scores van studenten in de Nationale Studenten Enquête


Topsport bij Tio - Ultieme droom: Deelname aan Olympische Spelen van Hogeschool Tio thumbnail
31-07-2013

Topsport bij Tio - Ultieme droom: Deelname aan Olympische Spelen

Topsport en Eventmanagement – Vero Nater volgt de opleiding Hotel- en Eventmanagement en combineert zijn studie daarnaast met topsport. “In eerste instantie had ik verwacht dat topsport en een hbo-opleiding niet te combineren viel en had ik mezelf er al op voorbereid dat afgelopen jaar mijn laatste studiejaar zou worden. Gelukkig stond Tio heel open voor het sporten naast school. Ze hebben mijn rooster zo aangepast dat ik toch naar mijn ijstrainingen kan.”


Stage als buying manager in Sydney van Hogeschool Tio thumbnail
31-07-2013

Stage als buying manager in Sydney

Inkoop- & marketingmanager – Victor Occelli, student International Business Management, loopt stage bij OO.com.au in Australië. “Dit is één van de grootste online department stores van Australië en Nieuw Zeeland. Ze verkopen bijna alles. Voor mijn stage werk ik als buying manager en ben ik deel van het buying team. Wij moeten ervoor zorgen dat we het gevecht met de concurrentie steeds aan gaan. Ik zorg dat wij de juiste prijs voeren en controleer of onze grote concurrenten geen rare grote sprong


25-07-2013

Eventmanager bij Tweede Kamer en Kroningsdag

Eventmanager bij Tweede Kamer en KroningsdagEvenementenmanagement – Maxim Pos studeert af bij de Tweede Kamer. “Je krijgt hier ontzettend veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. Buiten mijn verwachtingen om doe ik nu hetzelfde werk tijdens mijn afstudeerstage als mijn leidinggevenden. Ook vind ik de omgeving van de Tweede Kamer erg bijzonder.”


25-07-2013

Schiphol en KLM scoren goed op punctualiteit

Schiphol neemt op de wereldwijde ranglijst van grote luchthavens wat betreft punctualiteit zelfs de derde plaats in. Dat blijkt vrijdag uit een rapport van het Amerikaanse Flightstats. Op het Europese toneel is Schiphol lijstaanvoerder over juni, met 83,5 procent van de vluchten die volgens schema de startbaan verlieten. Daarmee blijft Schiphol de luchthaven van München (83,3) nipt voor.


Isabelle in de spotlights van Hogeschool Tio thumbnail
22-07-2013

Isabelle in de spotlights

Isabelle Westra, studente van de Engelstalige bacheloropleiding Hotel- en Eventmanagement, studeerde vandaag af op de vestiging van Tio in Utrecht.


Medewerker van de maand én beste stagiair ooit van Hogeschool Tio thumbnail
22-07-2013

Medewerker van de maand én beste stagiair ooit

Duncan loopt stage bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, in de functie van Duty Manager. Door de General Manager, dhr. Gunnar Souren, wordt hij geprezen als beste stagiair ooit. Een titel waar hij dan ook zeer trots op is.


Digital Marketing Stage New York van Hogeschool Tio thumbnail
12-07-2013

Digital Marketing Stage New York

Digital Marketing Stage New York Drie jaar geleden ging Isis Kemna op vakantie naar New York en werd ze verliefd op de ‘big apple’. “Ik wist dat ik daar ooit stage wilde lopen.” Tijdens het tweede jaar van haar studie International Tourism Management vond ze een stageplek op het gebied van digital marketing in het hart van deze wereldstad.


KLM: Beste service van Europa van Hogeschool Tio thumbnail
01-07-2013

KLM: Beste service van Europa

KLM heeft tijdens de World Airline Awards de award gewonnen voor beste service aan boord en op de grond in de categorie Europa. Oud Tio-studenten Liesbeth en Christiaan werken met veel plezier bij KLM.