Sponsoren tillen jeugd tafeltennisvereniging Vitesse ’35 naar hoger plan

Door: Httc Vitesse '35  07-03-2008
Trefwoorden: Tafeltennis, Grenzeloos Hypotheken

Sinds Hans Roskamp, de voorzitter van Vitesse ’35, de scepter zwaait over de Hengelose tafeltennisvereniging gaat het de goede kant op met de jeugd van Vitesse. “Het aantal jeugdleden is de afgelopen tijd toegenomen waarmee wij ontzettend blij zijn,” aldus Roskamp.

“Het aantrekken van jeugdtrainer Freek Borgman begint nu zijn vruchten af te werpen, sinds zijn komst in het weer druk in de sporthal op tijden dat de jeugd traint. De bedoeling is dat Freek de komende jaren het niveau van de jeugd en het aantal jeugdleden laat groeien zoals dat hoort bij de grootste tafeltennisvereniging van Hengelo,” ligt voorzitter Roskamp toe.

Twee bedrijven zijn bereid gevonden om aan dit meerjarenplan mee te werken. Grenzeloos Hypotheken en Webton Internetdesign gaan de komende jaren het voortouw nemen en meehelpen de vereniging naar een hoger platform te tillen. Het accent ligt daarbij op de jeugd. Niels Van Herwaarden (directeur Grenzeloos Hypotheken) ligt toe: “Door de jeugdleden goede facilitaire ondersteuning te bieden en te voorzien van nieuwe sportkleding hopen wij de tafeltennisvereniging een sportieve impuls te geven.”

Ton Heerze (directeur Webton Internetdesign) vult Niels aan: “Als de jeugd een leuke tijd doormaakt bij Vitesse ’35 wordt daarmee de kans op doorstroming naar de senioren ook groter, waarvan de hele vereniging vervolgens kan profiteren.”

Meer informatie: www.httcvitesse.nl

Trefwoorden: Grenzeloos Hypotheken, Tafeltennis,

Contact Httc Vitesse '35

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share