Productidee InfoDish genomineerd

Productidee InfoDish genomineerd van Infodish

Door: Infodish  09-05-2007

Chiapas, in opdracht van Delicious Food Products door InfoDish ontwikkeld, is genomineerd voor de Horecava Innovation Award 2007. In de categorie Food & Beverage kan het eenhapsproduct op basis van romige paté en chocolade deze prijs voor het meest innovatieve product van 2006 in de wacht slepen.

Delicious Food Products heeft InfoDish gevraagd om een product te ontwikkelen met als uitgangspunten uniek, hoge winstmarge, duurzaam concurrentievoordeel en aansluit bij de trend naar kleine hapjes. Beginnend met de gedachte: ‘Waarom geen bonbonnetje bij de borrel zoals een koekje bij de koffie’ is het product en de marketing&sales door InfoDish vorm gegeven. InfoDish heeft het gehele traject - van idee tot en met de introductie – begeleidt.

De jury beoordeelde Chiapas als volgt:
“Een mooi experiment met hartig en zoet. Vernieuwend en gedurfd. Goede combinaties, goed over nagedacht. Heel mooi te presenteren bij recepties, bij het aperitief of aan tafel. Goed ook om te horen dat de initiatiefnemers bezig zijn het smakenpallet verder uit te breiden.”

Meer weten? Kijk op:
www.infodish.nl